Tactical Foodpack Hovězí po burgundsku s bramborami
Váha dehydrované porce: 110g
Váha porce po rehydrataci: 490g
Aktuálně expedujeme s min. trvanlivostí do 10.11.2032
Hovězí na červeném víně s bramborami, houbami, mrkví, rajčaty, bazalkou, oreganem a divokým kořením. Více
Lyofilizované (mrazem sušené), dehydrované jídlo Hovězí po burgundsku s bramborami (Beef Burgundy Stew) od estonské značky Tactical Foodpack (vyrobeno v Německu).
- inspirováno francouzskou kuchyní
Křehké hovězí maso, brambory, houby, mrkev a rajčata, to vše pomalu vařené v omáčce z červeného vína zjemněné máslem a bohatě kořeněné tymiánem, rozmarýnem, jalovcem, bazalkou, oreganem a bobkovým listem.
Věděl jsi?
Hovězí maso je bohatým zdrojem kvalitních bílkovin, které podporují růst a regeneraci svalové hmoty. Obsahuje také železo, které je klíčové pro tvorbu červených krvinek a prevenci anémie, a zinek, který posiluje imunitní systém. Navíc hovězí maso dodává vitamíny skupiny B, zejména B12, důležitý pro zdraví nervové soustavy a tvorbu energie.
Červené víno je bohaté na antioxidanty, zejména resveratrol, který podporuje zdraví srdce, zlepšuje krevní oběh a pomáhá snižovat cholesterol. Má protizánětlivé vlastnosti, které chrání cévy a srdce před poškozením. Mírná konzumace červeného vína může také přispět k relaxaci a snížení stresu.
Základní benefity
✅ Mrazem sušené jídlo - zbavené vody / lyofilizované (LYO)
✅ Snadná příprava - stačí přidat vodu
✅ Možnost ohřevu přímo nad ohněm - unikátní odolný sáček
✅ Ultralehké a skladné - jen 22 % původní váhy
✅ 100% přírodní a bez chemie - ručně vařené
✅ Výživné - bez ztráty nutričních hodnot
✅ Trvanlivost 8 let
✅ Skladování do 30 °C - nevyžaduje chlazení
Složení
hovězí maso 27 %, brambory, mrkev, červené víno (obsahuje siřičitany), rajčata, cibule, voda, houby, máslo, sůl, česnek, cukr, pórek, pšeničná mouka, bramborový škrob, pepř, tymián, rozmarýn, bazalka, oregano, bobule jalovce, bobkový list.
Může obsahovat stopy: ryb, sóji, ořechů, celeru, korýšů, vajec a hořčice.
Alergeny jsou vyznačeny tučně
Nutriční hodnoty
| Výživové údaje | Dehydrovaný produkt | |
| 100 g | Porce 110 g | |
| Energetická hodnota | 1878 kJ | 2066 kJ |
| 454 kcal | 500 kcal | |
| Tuky (g) | 23 | 25 |
| z toho Nasycené tuky (g) | 8,8 | 10 |
| Sacharidy (g) | 25 | 28 |
| z toho Cukry (g) | 6,3 | 7 |
| Vláknina (g) | 3,8 | 5 |
| Bílkoviny (g) | 37 | 41 |
| Sůl (g) | 2,9 | 3 |
Trvanlivost
8 let od data výroby
Velikost porce
- Velká: 110 g v dehydrovaném stavu / 490 g po rehydrataci (hotové jídlo)
Základní způsob přípravy
- odtrhni vrchní část sáčku v místě výřezu
- otevři sáček
- odstraň absorbér vlhkosti
- přidej horkou vodu po úroveň rysky vyznačené na vnitřní straně sáčku
- důkladně promíchej obsah sáčku
- uzavři sáček a počkej 10 minut
- otevři sáček a opět promíchej
- jídlo je připraveno ke konzumaci
O výrobci
Firma: Tactical Solutions GmbH
Adresa: Siemensstraße 40, 40721 Hilden, Německo
Vše o výrobci a jídlech Tactical Foodpack včetně naší ucelené nabídky najdeš na stránce Tactical Foodpack - jídlo zrozené v armádě.
Parametry
| Výrobce | Tactical Foodpack |
|---|---|
| Metoda konzervace | Sušené mrazem (LYO) |
| Druh chodu | Hlavní chod |
| Dieta | S masem |
| Hlavní ingredience | Maso hovězí |
| Příloha | Brambor |
| Typ kuchyně | Francouzská |
| Velikost porce | Velká |
Bezpečnost
Identifikace výrobku (EAN kód): 4744698010724
Skladuj v uzavřeném, originálním balení při teplotě 1-30 °C. Při manipulaci s horkou vodou v rámci přípravy buď opatrný, hrozí riziko opaření. Po otevření sáčku s ohřátým jídlem bude ze sáčku vycházet horká pára. Potenciální alergeny jsou ve složení uvedeny tučně.
Články

Způsoby, jak připravit dehydrované jídlo
Jak správně připravit dehydrované, sušené porce jídla v různých podmínkách? Poznej všechny možné způsoby jejich opětovné rehydratace.

Výhody lyofilizované stravy
Zjisti, proč je lyofilizovaná strava tak skvělá a proč je ideálním společníkem na každé cestě - od kempování a horské túry až po expediční výpravy.

Co je lyofilizace a jak se jídlo suší
Objev fascinující technologii lyofilizace a výroby mrazem sušených potravin. Tato konzervační metoda udrží jídla čerstvá po dobu mnoha let.















































