Lyofood Vepřové na pepři se zelenými fazolkami a bramborami

Varianta neexistuje

299 Kč
ks

Libová vepřová kotleta bez kosti (pečeně) se zelenými fazolkami, bramborami a omáčkou ze zeleného pepře. Více

Lyofilizované (mrazem sušené), dehydrované jídlo Vepřové na pepři se zelenými fazolkami a bramborem (Pork Loin in Pepper) od polského výrobce Lyofood.

Křehké kostky vepřové pečeně (kotlety bez kosti), zelené fazolky a bramborami s pikantní omáčkou ze zeleného pepře.

Věděl jsi?

Vepřová pečeně alias vepřová kotleta bez kosti (Pork loin) je libový kus masa z hřbetní části prasete s minimálním obsahem tuku, což z něj dělá oblíbenou volbu pro přípravu zdravých a chutných pokrmů.

Zelené fazolky jsou výborným zdrojem vitamínů A, C a K, které podporují zdraví očí, posilují imunitní systém a přispívají ke zdraví kostí. Obsahují také vlákninu, která podporuje trávení, a antioxidanty, jež chrání buňky před poškozením volnými radikály. Díky nízkému obsahu kalorií jsou ideální součástí vyvážené stravy.

Základní benefity

✅ Mrazem sušené jídlo - zbavené vody / lyofilizované (LYO)

✅ Snadná příprava - stačí přidat vodu

Ultralehké a skladné - jen 18 % původní váhy

✅ 100% přírodní a bez chemie - ručně vařené

Výživné - bez ztráty nutričních hodnot

✅ Trvanlivost 5 let

✅ Skladování do 30 °C - nevyžaduje chlazení

Všechny výhody LYO jídel

Složení

vepřová pečeně (kostky) 36 %, brambory 33 %, zelené fazolky 18 %, pšeničná mouka, cibule, zelený pepř 2 %, řepkový olej, sůl, koření (obsahuje celer).

Alergeny jsou vyznačeny tučně

Nutriční hodnoty

Výživové údaje Dehydrovaný produkt
100 g Porce 69 g Porce 92 g
Energetická hodnota 1762 kJ 1216 kJ 1621 kJ
419 kcal 289 kcal 386 kcal
Tuky (g) 13 9,3 12
z toho Nasycené tuky (g) 4,8 3,3 4,4
Sacharidy (g) 30 21 28
z toho Cukry (g) 3 2 2,7
Vláknina (g) 6,3 4,3 5,8
Bílkoviny (g) 41 29 38
Sůl (g) 3,9 2,7 3,6

Trvanlivost

5 let od data výroby

Velikost porce

  • Velká: 92 g v dehydrovaném stavu / 500 g po rehydrataci (hotové jídlo)

Základní způsob přípravy

  1. odtrhni vrchní část sáčku v místě výřezu
  2. otevři sáček
  3. odstraň absorbér vlhkosti
  4. přidej horkou vodu po úroveň rysky vyznačené na vnitřní straně sáčku
  5. důkladně promíchej obsah sáčku
  6. uzavři sáček a počkej 10 minut
  7. otevři sáček a opět promíchej
  8. jídlo je připraveno ke konzumaci

Všechny způsoby přípravy

O výrobci

Firma: LYOFOOD Sp. z o.o.
Adresa: ul. Zagnańska 97A, 25-558 Kielce, Polsko

Vše o výrobci a jídlech Lyofood včetně naší ucelené nabídky najdeš na stránce Lyofood - jídlo co dobylo vesmír.

Parametry

Výrobce Lyofood
Metoda konzervace Sušené mrazem (LYO)
Druh chodu Hlavní chod
Dieta S masem
Hlavní ingredience Maso vepřové
Příloha Brambor
Typ kuchyně Česká a Středoevropská
🥛 Alergen laktóza Bez laktózy
Velikost porce Velká

Bezpečnost

Skladuj v uzavřeném, originálním balení při teplotě 1-30 °C. Při manipulaci s horkou vodou v rámci přípravy buď opatrný, hrozí riziko opaření. Po otevření sáčku s ohřátým jídlem bude ze sáčku vycházet horká pára. Potenciální alergeny jsou ve složení uvedeny tučně.

Alternativní produkty15

Naposledy sis prohlížel1