Lyommy Kokosová jáhlová kaše s mangem, marakujou a banánem
Váha dehydrované porce: 66g
Váha porce po rehydrataci: 250g
Aktuálně expedujeme s min. trvanlivostí do 8.5.2030
Jáhlová kaše vařená v kokosovém nápoji s tropickou kombinací marakuji, manga a banánu slazená agávovým sirupem. Více
Lyofilizovaná (mrazem sušená), dehydrovaná snídaně Jáhlová kaše s mangem, marakujou a banánem (Pudding jaglany z mango i marakują) od polského výrobce Lyommy.
Jemná jáhlové kaše (dá se označit také jako pudink), vařená v kokosovém nápoji s vysokým obsahem kokosového extraktu (75 %), zvýrazněná exotickou chutí marakuji (mučenky) a banánu. Tato tropická kombinace je doplněna kousky manga a kokosových vloček.
Sladkost kaše pochází pouze z banánů a agávového sirupu, takže si jej můžeš vychutnat bez obav z přítomnosti nezdravého cukru. Můžeš si ji dát jako dezert nebo osvěžující snídani.
Věděl jsi?
Jáhly (loupaná zrna obiloviny proso) mají několik zdravotních výhod. Jsou přirozeně bezlepkové, bohaté na vlákninu a obsahují řadu důležitých vitamínů a minerálů, jako jsou vitamíny skupiny B, železo, hořčík, fosfor a draslík. Dále jáhly obsahují antioxidanty, mají nízký glykemický index, a díky obsahu hořčíku a draslíku podporují zdraví srdce.
Základní benefity
✅ Mrazem sušené jídlo - zbavené vody / lyofilizované (LYO)
✅ Snadná příprava - stačí přidat vodu
✅ Ultralehké - jen 26 % původní váhy
✅ Vakuově balené / skladné - ze sáčku byl odčerpán vzduch
✅ 100% přírodní a bez chemie - ručně vařené
✅ Výživné - bez ztráty nutričních hodnot
✅ Trvanlivost 5 let
✅ Skladování do 30 °C - nevyžaduje chlazení

Složení
vařená jáhlová kaše 66 %, dužina z marakuji 10 %, mango 8 %, banán, kokosový nápoj (kokosový extrakt 75 %, voda), kokosové vločky, agávový sirup.
Alergeny jsou vyznačeny tučně
Nutriční hodnoty
| Výživové údaje | Dehydrovaný produkt | |
| 100 g | Porce 66 g | |
| Energetická hodnota | 1792 kJ | 1183 kJ |
| 425 kcal | 281 kcal | |
| Tuky (g) | 9,6 | 6,3 |
| z toho Nasycené tuky (g) | 7,5 | 5 |
| Sacharidy (g) | 78,6 | 51,9 |
| z toho Cukry (g) | 31,8 | 21 |
| Vláknina (g) | 3,9 | 2,6 |
| Bílkoviny (g) | 7,9 | 5,2 |
| Sůl (g) | 0,3 | 0,2 |
Trvanlivost
5 let od data výroby
Velikost porce
- Standardní: 66 g v dehydrovaném stavu / 250 g po rehydrataci (hotové jídlo)
Základní způsob přípravy
- odtrhni vrchní část sáčku v místě výřezu
- otevři sáček
- odstraň absorbér vlhkosti
- přidej horkou vodu po úroveň rysky vyznačené na vnější, zadní straně sáčku
- důkladně promíchej obsah sáčku
- uzavři sáček a počkej 10 minut
- otevři sáček a opět promíchej
- jídlo je připraveno ke konzumaci
O výrobci
Firma: Lyommy Miłosz Kubiak
Adresa: Wiosny Ludów 2, 62-330 Nekla, Polsko
Vše o výrobci a jídlech Lyommy včetně naší ucelené nabídky najdeš na stránce Lyommy - cestovní jídlo nové kvality.
Parametry
| Výrobce | Lyommy |
|---|---|
| Metoda konzervace | Sušené mrazem (LYO) |
| Druh chodu | Snídaně |
| Dieta | Vegan |
| Verze jídla | Na sladko |
| Hlavní ingredience | Obilovina |
| Přísady | Ovoce |
| Typ kuchyně | Mix |
| 🌾 Alergen lepek | Bez lepku |
| 🥛 Alergen laktóza | Bez laktózy |
| 🥜 Alergen ořech | Bez ořechů |
| Velikost porce | Standardní |
Bezpečnost
Identifikace výrobku (EAN kód): 5905514780125
Skladuj v uzavřeném, originálním balení při teplotě 1-30 °C. Při manipulaci s horkou vodou v rámci přípravy buď opatrný, hrozí riziko opaření. Po otevření sáčku s ohřátým jídlem bude ze sáčku vycházet horká pára. Potenciální alergeny jsou ve složení uvedeny tučně.
Články

Způsoby, jak připravit dehydrované jídlo
Jak správně připravit dehydrované, sušené porce jídla v různých podmínkách? Poznej všechny možné způsoby jejich opětovné rehydratace.

Výhody lyofilizované stravy
Zjisti, proč je lyofilizovaná strava tak skvělá a proč je ideálním společníkem na každé cestě - od kempování a horské túry až po expediční výpravy.

Co je lyofilizace a jak se jídlo suší
Objev fascinující technologii lyofilizace a výroby mrazem sušených potravin. Tato konzervační metoda udrží jídla čerstvá po dobu mnoha let.












































