Lyofood Vepřové na pepři se zelenými fazolkami a bramborami - Velikost porce: Velká
Váha dehydrované porce: 92g
Váha porce po rehydrataci: 500g
Aktuálně expedujeme s min. trvanlivostí do 31.3.2030
Libová vepřová kotleta bez kosti (pečeně) se zelenými fazolkami, bramborami a omáčkou ze zeleného pepře. Více
Lyofilizované (mrazem sušené), dehydrované jídlo Vepřové na pepři se zelenými fazolkami a bramborem (Pork Loin in Pepper) od polského výrobce Lyofood.
Křehké kostky vepřové pečeně (kotlety bez kosti), zelené fazolky a bramborami s pikantní omáčkou ze zeleného pepře.
Věděl jsi?
Vepřová pečeně alias vepřová kotleta bez kosti (Pork loin) je libový kus masa z hřbetní části prasete s minimálním obsahem tuku, což z něj dělá oblíbenou volbu pro přípravu zdravých a chutných pokrmů.
Zelené fazolky jsou výborným zdrojem vitamínů A, C a K, které podporují zdraví očí, posilují imunitní systém a přispívají ke zdraví kostí. Obsahují také vlákninu, která podporuje trávení, a antioxidanty, jež chrání buňky před poškozením volnými radikály. Díky nízkému obsahu kalorií jsou ideální součástí vyvážené stravy.
Základní benefity
✅ Mrazem sušené jídlo - zbavené vody / lyofilizované (LYO)
✅ Snadná příprava - stačí přidat vodu
✅ Ultralehké a skladné - jen 18 % původní váhy
✅ 100% přírodní a bez chemie - ručně vařené
✅ Výživné - bez ztráty nutričních hodnot
✅ Trvanlivost 5 let
✅ Skladování do 30 °C - nevyžaduje chlazení
Složení
vepřová pečeně (kostky) 36 %, brambory 33 %, zelené fazolky 18 %, pšeničná mouka, cibule, zelený pepř 2 %, řepkový olej, sůl, koření (obsahuje celer).
Alergeny jsou vyznačeny tučně
Nutriční hodnoty
| Výživové údaje | Dehydrovaný produkt | ||
| 100 g | Porce 69 g | Porce 92 g | |
| Energetická hodnota | 1762 kJ | 1216 kJ | 1621 kJ |
| 419 kcal | 289 kcal | 386 kcal | |
| Tuky (g) | 13 | 9,3 | 12 |
| z toho Nasycené tuky (g) | 4,8 | 3,3 | 4,4 |
| Sacharidy (g) | 30 | 21 | 28 |
| z toho Cukry (g) | 3 | 2 | 2,7 |
| Vláknina (g) | 6,3 | 4,3 | 5,8 |
| Bílkoviny (g) | 41 | 29 | 38 |
| Sůl (g) | 3,9 | 2,7 | 3,6 |
Trvanlivost
5 let od data výroby
Velikost porce
- Velká: 92 g v dehydrovaném stavu / 500 g po rehydrataci (hotové jídlo)
Základní způsob přípravy
- odtrhni vrchní část sáčku v místě výřezu
- otevři sáček
- odstraň absorbér vlhkosti
- přidej horkou vodu po úroveň rysky vyznačené na vnitřní straně sáčku
- důkladně promíchej obsah sáčku
- uzavři sáček a počkej 10 minut
- otevři sáček a opět promíchej
- jídlo je připraveno ke konzumaci
O výrobci
Firma: LYOFOOD Sp. z o.o.
Adresa: ul. Zagnańska 97A, 25-558 Kielce, Polsko
Vše o výrobci a jídlech Lyofood včetně naší ucelené nabídky najdeš na stránce Lyofood - jídlo co dobylo vesmír.
Parametry
| Výrobce | Lyofood |
|---|---|
| Metoda konzervace | Sušené mrazem (LYO) |
| Druh chodu | Hlavní chod |
| Dieta | S masem |
| Hlavní ingredience | Maso vepřové |
| Příloha | Brambor |
| Typ kuchyně | Česká a Středoevropská |
| 🥛 Alergen laktóza | Bez laktózy |
| Velikost porce | Velká |
Bezpečnost
Skladuj v uzavřeném, originálním balení při teplotě 1-30 °C. Při manipulaci s horkou vodou v rámci přípravy buď opatrný, hrozí riziko opaření. Po otevření sáčku s ohřátým jídlem bude ze sáčku vycházet horká pára. Potenciální alergeny jsou ve složení uvedeny tučně.
Články

Způsoby, jak připravit dehydrované jídlo
Jak správně připravit dehydrované, sušené porce jídla v různých podmínkách? Poznej všechny možné způsoby jejich opětovné rehydratace.

Výhody lyofilizované stravy
Zjisti, proč je lyofilizovaná strava tak skvělá a proč je ideálním společníkem na každé cestě - od kempování a horské túry až po expediční výpravy.

Co je lyofilizace a jak se jídlo suší
Objev fascinující technologii lyofilizace a výroby mrazem sušených potravin. Tato konzervační metoda udrží jídla čerstvá po dobu mnoha let.


















































