Adventure Menu Krémová míchaná vajíčka se šunkou a sýrem - Velikost porce: Standardní
Váha dehydrované porce: 75g
Váha porce po rehydrataci: 270g
Krémová smetanová vejce na másle a cibulce se šunkou a sýrem Gouda. Více
Lyofilizovaná (mrazem sušená), dehydrovaná snídaně Krémová míchaná vajíčka se šunkou a sýrem (Creamy scrambled eggs with ham and cheese) od českého výrobce Adventure Menu.
Poctivá míchaná vajíčka smažená na červené cibulce se šunkou, zjemněná smetanou a máslem, posypaná sýrem Gouda.
Věděl jsi?
Vejce jsou vysoce výživné a kompletní zdroje bílkovin, které podporují svalovou regeneraci a růst. Obsahují zdravé tuky, včetně omega-3, které přispívají k zdraví srdce a mozku. Jsou bohatá na vitamíny, jako je B12, D, A a E, které podporují imunitu, metabolismus, zdraví kostí a zraku. Také poskytují minerály, například železo, selen a fosfor, které jsou klíčové pro tvorbu energie, krevní oběh a zdraví buněk.
Sýr Gouda je tradiční holandský sýr vyráběný z kravského mléka, známý svou jemnou, krémovou chutí. Obsahuje vysoký podíl bílkovin, které podporují růst a regeneraci svalů, a je bohatý na vápník, což přispívá ke zdraví kostí a zubů. Také poskytuje vitamíny A, D a B12, které podporují imunitu, zrak a metabolismus.
Základní benefity
✅ Mrazem sušené jídlo - zbavené vody / lyofilizované (LYO)
✅ Snadná příprava - stačí přidat vodu
✅ Ultralehké - jen 27 % původní váhy
✅ Vakuově balené / skladné - ze sáčku byl odčerpán vzduch
✅ 100% přírodní a bez chemie - ručně vařené
✅ Výživné - bez ztráty nutričních hodnot
✅ Trvanlivost 5 let
✅ Skladování do 30 °C - nevyžaduje chlazení
Složení
vejce 83 %, šunka 5 %, smetanový sýr (mléko, smetana, sůl, mléčné kultury), cibule červená, sýr Gouda 2 % (mléko, sůl, sýrařské kultury), máslo (mléko), sůl, pepř.
Alergeny jsou vyznačeny tučně
Nutriční hodnoty
| Výživové údaje | Dehydrovaný produkt | ||
| 100 g | Porce 75 g | Porce 112 g | |
| Energetická hodnota | 2495 kJ | 1871 kJ | 2794 kJ |
| 600 kcal | 450 kcal | 672 kcal | |
| Tuky (g) | 44 | 33 | 49 |
| z toho Nasycené tuky (g) | 17 | 13 | 19 |
| Sacharidy (g) | 6,2 | 4,7 | 6,9 |
| z toho Cukry (g) | 2,3 | 1,7 | 2,6 |
| Bílkoviny (g) | 44 | 33 | 49 |
| Sůl (g) | 1,6 | 1,2 | 1,8 |
Trvanlivost
5 let od data výroby
Velikost porce
- Standardní: 75 g v dehydrovaném stavu / 270 g po rehydrataci (hotové jídlo)
- Velká: 112 g v dehydrovaném stavu / 405 g po rehydrataci (hotové jídlo)
Základní způsob přípravy
- odtrhni vrchní část sáčku v místě výřezu
- otevři sáček
- přidej horkou vodu po úroveň rysky vyznačené na vnitřní straně sáčku
- důkladně promíchej obsah sáčku
- uzavři sáček a počkej 10 minut
- otevři sáček a opět promíchej
- jídlo je připraveno ke konzumaci
O výrobci
Firma: Adventure Menu s.r.o.
Adresa: Koubkova 399/10, 120 00 Praha 2, Česká republika
Vše o výrobci a jídlech Adventure Menu včetně naší ucelené nabídky najdeš na stránce Adventure Menu - cestovní jídla pro každou příležitost.
Parametry
| Výrobce | Adventure Menu |
|---|---|
| Metoda konzervace | Sušené mrazem (LYO) |
| Druh chodu | Snídaně |
| Dieta | S masem |
| Verze jídla | Na slano |
| Hlavní ingredience | Vejce |
| Přísady | Uzenina |
| Typ kuchyně | Mix |
| 🌾 Alergen lepek | Bez lepku |
| 🥜 Alergen ořech | Bez ořechů |
| Velikost porce | Standardní, Velká |
Bezpečnost
Skladuj v uzavřeném, originálním balení při teplotě 1-30 °C. Při manipulaci s horkou vodou v rámci přípravy buď opatrný, hrozí riziko opaření. Po otevření sáčku s ohřátým jídlem bude ze sáčku vycházet horká pára. Potenciální alergeny jsou ve složení uvedeny tučně.
Články

Způsoby, jak připravit dehydrované jídlo
Jak správně připravit dehydrované, sušené porce jídla v různých podmínkách? Poznej všechny možné způsoby jejich opětovné rehydratace.

Výhody lyofilizované stravy
Zjisti, proč je lyofilizovaná strava tak skvělá a proč je ideálním společníkem na každé cestě - od kempování a horské túry až po expediční výpravy.

Co je lyofilizace a jak se jídlo suší
Objev fascinující technologii lyofilizace a výroby mrazem sušených potravin. Tato konzervační metoda udrží jídla čerstvá po dobu mnoha let.




















